MFK FUTBALL-VÁNDORKUPA 2005

2005. április 15-én Dr. Havasi István tanszékvezető kezdeményezte és megszervezte a kari szakok közötti első füves kispályás labdarúgótornát. A rendezvényen a kar minden szaka részt vett, és a kari oktatók is neveztek egy csapattal.

Fényképes összefoglaló letöltése.


EEGECS pályázat ERASMUS diákoknak

EEGECS 4. WG pályázatot irt ki diákok részére akik a SOCRATES program keretében hosszabb időt töltöttek külföldi egyetemen. A pályázatban élményeiket illetve tapasztalataikat kellett leirni egy szabad formátumú dolgozatban. Kiszela Gergő doktorjelölt dolgozata a dijazott pályamunkák közé került és olvasható az EEGECS tematikus európai hálózat honlapján.

Az előadáshoz készült poszter itt megtekinthető


Tiszteletbeli évfolyamtárs diplomamunkája 2005

Dr. Havasi István tanszékvezetőt a 2005-ben valétáló évfolyam tiszteletbeli évfolyamtársnak választotta.
Diakhagyományok szerint a tiszteletbeli évfolyamtárs a diákoktól kapott témában szakdolgozatot készített.A Kölcsönös örökségünk - avagy mit kaptunk egymástól címmel íródott dologzat a gyűrű és kupaavató szakesten az évfolyam előtt megvédésre került.


HUNGIS XIV. Térinformatika az Oktatásban
konferencia, Budapest, 2005. Október 28.

A HUNGIS Alapitvány tizennegyedik alkalommal rendezte meg a térinformatika oktatásának szentelt konferenciáját Budapesten, Október 28. -án.
A konferencián tanszékünkről előadást tartott Dr.Bartha Gábor és Kiszela Gergő "GIS oktatás a felsőfokú képzésben: szakértő vagy tanár?" cimmel.
A konferencián a legjobb térinformatikai diplomamunkára kiirt pályázatok dijait is kiosztották. Második dijat nyert Tarsoly Lajos "Hulladéktároló kijelölésére szolgáló GRASS GIS kidolgozása" cimű diplomamunkája és a GRAFIT Kft. különdiját kapta Nagy Andrea " GIS alkakalmazási lehetoségeinek vizsgálata hulladéktárolók kijelölésében" cimű diplomamunkája. Mindkét dolgozat a Tanszék közremüködésével készült. Kiszela Gergő doktorjelölt diplomamunkája az ESRI Hungary Kft. különdiját nyerte el.